Carta

Els plats de la carta varien a diari depenent del que porten les barques del Serrallo, que barrejat amb verdures o llegums de proximitat, amb suc, amb oli d’oliva Verge Extra de Siurana o amb brou i sempre amb poc greix, donen un menjar sa, equilibrat i sobretot Tradicional de Tarragona.

Et donem de menjar…

La estructura de la carta és singular, hi ha un primer apartat que anuncia Per a compartir on es troben racions justament per a gaudir-ne plegats: coques, tripa de bacallà, bolets, popets, gambó, musclos, cloïsses, ostres, cananetes, calamars, sepietes, gambes, etc. Després Els Formatges, de variats indrets i composicions. Es canvien sovint i es poden menjar al començament de l’àpat. A l’altre full, a la dreta, en primer lloc hi ha Els entrants, aquí s’hi troben les amanides i les hortalisses ecològiques, els fideus rossejats i els arrossos quan no fem les jornades.  Són una de les especialitats, n’hi ha de negre, amb sepietes, amb bacallà, amb rap i carxofa, amb bolets, de romesco amb tonyina, caldós amb rap, de llomàntol, d’ostres i de cabra de mar, entre d’altres. A sota l’altra especialitat Plats forts, alls i pebres, alls cremats, romescos, bacallà, suquets, calderetes, balandres i una mica de carn a la planxa. En una carta a banda que us portaran després hi ha les Postres artesanes, fetes a casa com una “mousse” cuita de xocolata amb gelat de fruitetes del bosc, un timbal de poma i ametlla amb gelatina de yogurt, gelat de Chartreuse, flam del mateix licor, sorbets, cremes gratinades, trufetes, pastís de formatge…. Postres sencills però amb una forta personalitat. També hi ha Altres postres, opció molt important pels que s’estimen més un iogurt, una mica de fruita fresca o la fruita seca de sempre. Aquesta carta acaba un altre cop amb Els Formatges i a la dreta, un altre cop, una gran llista amb els nostres vins dolços.

Els plats de la carta varien a diari depenent del que porten les barques del Serrallo, que barrejat amb verdures o llegums de proximitat, amb suc, amb oli d’oliva Verge Extra de Siurana o amb brou i sempre amb poc greix, donen un menjar sa, equilibrat i sobretot Tradicional de Tarragona.

…i beure

La nostra bodega està composada per una extensa quantitat de referències per satisfer quasi tothom. Especial interés donem a les D.O. de les nostres comarques sense oblidar la resta de les de Catalunya on hi ha autèntiques meravelles. També cuidem les D.O. espanyoles d’on agafem una gran representació de les coses que a nosaltres ens semblen que poden tenir acceptació entre tothom que ens visita. I per aquells que volen tastar alguna cosa de més lluny, hem fet una petita sel.lecció de vins de França i Alemanya que permetrà donar una visió més àmplia del món del vi.

Caves sí, molt variats, però també xampanys.

Cuidem l’apartat de vins de postres amb una vintena de referències entre les que destaquem les de Tarragona, Sauternes, Tokay, Rivesaltes, Pfalz, etc.

Tenim inquietuds per re-descobrir el món de la cervesa, recolzem les marques Tarragonines que amb tanta força s’estan obrint camí.

També us podem oferir una sel.lecció de diferents infusions viatjant des d’aquí fins a l’altra punta de món per qui vulgui conèixer altres cultures a través dels tes que ens sel·leccionen Anna i Paco de la botiga Chas & Chas a la Rambla Nova de la ciutat.

Contacta amb nosaltres