beure

gal003miniLa nostra bodega està composada per una extensa quantitat de referències per satisfer quasi tothom. Especial interés donem a les D.O. de les nostres comarques sense oblidar la resta de les de Catalunya on hi ha autèntiques meravelles. També cuidem les D.O. espanyoles d’on agafem una gran representació de les coses que a nosaltres ens semblen que poden tenir acceptació entre tothom que ens visita. I per aquells que volen tastar alguna cosa de més lluny, hem fet una petita sel.lecció de vins de França i Alemanya que permetrà donar una visió més àmplia del món del vi.
Caves sí, molt variats, però també xampanys.
Cuidem l’apartat de vins de postres amb una vintena de referències entre les que destaquem les de Tarragona, Sauternes, Tokay, Rivesaltes, Pfalz, etc.
Tenim inquietuds per re-descobrir el món de la cervesa, recolzem les marques Tarragonines que amb tanta força s’estan obrint camí.
També us podem oferir una sel.lecció de diferents infusions viatjant des d’aquí fins a l’altra punta de món per qui vulgui conèixer altres cultures a través dels tes que ens sel·leccionen Anna i Paco de la botiga Chas & Chas a la Rambla Nova de la ciutat.

Els whiskys i els roms acaben sent, a casa nostra, que es casa vostra si es que hi ha cases d’algú, els protagonistes del final de la pel·licula pel selecte repartiment, sense oblidar els secundaris brandis, aiguardents i licors. Les ginebres també tenen un paper molt important amb Fever o sense.
Tot plegat a un preu just, perquè no sigui difícil escollir i perquè tothom te dret a gaudir d’un bon dia.©2009.